Ursäkta, har jag kommit fel?

Allmänt / Permalink / 2
Jag kom precis i tid idag, satte mig ner med andan i halsen i föreläsningssalen och hann precis sätt på ljudlöst på telefonen innan kl hann bli 08.15. Jag börjar titta mig omkring och kände inte igen någon, men jag läser en fristående kurs i företagsjuridk just nu och har bara träffat de andra två gånger innan. Men så märker jag att folk börjar titta på mig med nyfikna blickar. Så jag frågade en killen vad de läser. Han svarar att de läser industrell ekonomi fortsättningskurs. Det gör inte jag svarar jag. Nej vi vet svarade han. haha sjukt komiskt. Tack för internet & schema i mobilen, hittade rätt till slut!

När jag väl hade kommit rätt så hann jag knappt sätta mig ner innan jag inser att de håller på med högläsning av uppgiften vi hade tills idag (Vi är 70 personer så högläsning hade man ju inte riktigt räknat med), men jag har dock skrivit ut uppgiften (tack för det!) det gick ändå hyfsat, bättre än min start på morgonen iaf...

I pausen så frågar några vad jag läser och jag berättar att jag läser till personalvetare. Men varför läser du den här kursen då?!? Jag svarar att jag tycker att den är intressant. "Läser du företagsjuridik för att du tycker att det är roligt? Men alltså, det här är inte en kurs som man läser för att det är roligt!" Jag var åtminstode i rätt sal:) 

   
Till top