Min egen finlandssvensk

Allmänt / Permalink / 0
Relationer är både ett hav av förväntningar och en vilsam klippa att luta sig mot. Det är mixen mellan att känna sig älskad, men också att få ha förväntningar på varandra. Att förvänta sig planering så att vardagen ska fungera. Att få ha en vardag som fungerar! Ta inte varandra för givet. Bjud in istället för att stänga ute, samtidigt ge varandra plats. Låt alltid kärleken få störst plats, slösa den på varandra, säg och visa för varandra att ni älskar varandra, för störst av allt är kärleken!
 
Min bästa serie för några år sedan var Cirkus familjen och till min stora glädje såg jag att säsong 2 finns på SVTPlay, det är en Finlandssvensk serie om tro, hopp och kärlek. Den är som sagt helt fantastisk! Tänk om jag för några år sedan hade vetat att det löser sig, att jag kommer att hitta en egen finlandssvensk en dag, en framgångsrik, ödmjuk och jämställd sådan. Han är trygg i sin manlighet, har nära kontakt med sina känslor och är den snällaste som finns. Den tacksamheten jag känner över att få ha min egen finlandsvensk, Fredric, i mitt liv, är större än vad som rymms i min tacksamhetsdagbok, så det är därför jag måste skriva om Fredric så mycket här.
 
Förutom kärlek är det mycket jobb, utvecklande och lärorikt. Utöver jobb är det mycket träning, framförallt löpning, styrka och yoga. 
 
Tillräcklighet är acceptans och att andas med diafragmamuskeln.
 
Glad påsk!
 
Kom ihåg att det finns många alterntiv till godis så som tex frukt, bär och nötter.
Minska sockerintaget, träna, och slösa kärlek på varandra!
 
  (null)

(null)

(null)

 
 
 
 

Till top