Drömmen som blev av

Allmänt / Permalink / 0
Jag tänker på drömmar, den dröm som blev av och den dröm som inte blev av.
På hur viktigt det är att vi får drömma. Påminn dig själv att du får drömma stort. Drömmen har ingen begränsning, det fixar livet till sen.  
Jag tänker på de drömmar som vi har kvar och de drömmar som vi ännu inte upptäckt att vi bär runt på. Jag tänker på tvivlet som är drömmen värst fiende, både ens eget tvivel och i ibland andras. 
 
Drömmar kan fungera som nät av hopp, eller som de stor illusionernas bildspel. Våra drömmar är unika. Det kan vara fint och viktigt att drömma ihop, tillsammans med sin partner, vän, familj. 
Ibland behöver vi konkritisera vår dröm, göra verklighet av den så att den blir av, dvs planera, verkställa och exekvera. Det är inte tillräckigt att bara låta det vara en dröm. Andra drömmar kan ha en annan karaktär, där det är mer flytande om det verkligen kommer bli av. De drömmarna fyller ett annat syfte, en liten verklighetsflykt men ändå med en gnutta hopp, det där nätet. Det innebär att det inte är helt uteslutet att det blir verklighet, men redan vid en dröm uppfyller det ett syfte för oss. 
 
Jag tänker på drömmar, den dröm som blev av och den dröm som inte blev av.
Jag tänker på att våga vara modig.
Du är modig och du har ett nät av drömmar inuti dig.
 
(null)

(null)

 
 

Till top