December med stjärnglans

Allmänt / Permalink / 0
November kändes återigen som den längsta månaden på året, med sitt mörker och intensiva press på prestation på jobbet. Det är märkligt att allting ska vara klart samtidigt. Efter november följer alltid december. Pressen är fortfarande hög, men min upplevelse är att december försvinner i ett swich, så även denna gång. På något konstigt sätt upplever jag inte mörkret lika tryckande och problemen har blivit mindre omfattande. December har en stjärnglans som november saknar. Tack mina nära och kära för att ni lyser upp mitt liv och tack för all stjärnglans ni har spridit på min decembermånad. Här är några exempel på vad jag menar: Första advent, brudfest styrd av Kristin & Marie. Adventsfika hos Marcus & Caroline. Lyckat 30 års firande: Födelsedagsbrunch med bubbel, vi var 32 st, på Kungsholmen i Hannah, Andreas och Ingrids lägenhet. Sen spelade vi boule och hela dagen & helgen var så rolig och jag blev helt uppfylld av den lycka jag känner över att 31 personer ville komma och fira med mig! Vintercykling. Vinterlöpning. Runday Monday. Träning och fylla på med enerig. Fastrarna gjorde premiär som barnvakter till Ingrid en kväll. Julfest på jobbet. Jobbmöjligheter. Massa uppskattning på jobbet av min chef. Bio med Irene o Abeba. Jag o Caroline kom äntligen iväg på proffsiga Jennies spinningpass, sista för terminen. AW med Hanna M, Sara o Caroline. PBM. Julklappar. Stjärnglans, jag ramlade över att få gå på en frukostdejt med dig, "Jag har aldrig varit på dejt så här tidigt förut". Massa umgänge med vänner o familj. Ännu mera jobb. Fylla 30 på riktigt med ännu mera firande i form av lyckad middag hos mig med syskon och deras repsektive. Vet ni, trots denna långa lista så är det FLERA dagar kvar på december med chans för mer stjärnglans, visst är det bra?
 
Slutligen, lite träningspepp i tider av ledighet
  • Ledighet innebär tid, dvs mer tid för träning. 
  • Hur mycket använder du din mobil varje dag? Jag gissar på upp till 3h eller minst 30 min. Hinner du träna i 30 minuter? JA det gör du. 
  • Vardagsmotion, gör träningen till en del av din vardag. 
  • Träningskompisar är den absolut bästa peppen 
Om du känner dig irriterad på dina älskade familjemedlemmar kring jul & mellandagarna, föreslå då ett gemensamt träningspass. Träning tillför stjärnglans, all träning - även lågintensiv. 
 
God jul & tack för all stjänglans ni spridit över min decembermånad.
/ Madde
  (null)

(null)

(null)

(null)


Till top