Ibland känns det tomt såklart,

Allmänt / Permalink / 0
allt annat vore konstigt. Skåne & Lund har ju varit min vardag under så lång tid.
 
Ibland säger jag vad alla andra vill höra. Jag säger att det är skönt att ha flyttat upp från Skåne, för att ha närmare hem. Det är skönt att inte åka tåg genom hela Sverige, det är det. Men jag åkte hem mer när jag bodde i Skåne än vad jag gör nu. Jag har aldrig sett det som ett problem att åka hem. 
 
Jag skulle inte vara den jag är idag, inte ha samma utbildning, inte träffat samma vänner & inte fått samma upplevelser om jag inte bott i Skåne. Om det är skönt att ha flyttat upp? Ja såklart det är, fast det beror inte i första hand på att jag har närmare hem. Jag vet att de klarar sig fint, att vardagen rullar på för de oavsett vart jag är. Det känns bra! Jag vet att mina föräldrar hälsar på oss, oavsett vart i världen jag eller mina syskon befinner oss. 
 
Det som är roligt med att ha flyttat upp är att skriva nya blad här, inte försöka leva om det jag missat när jag inte bott här. Det går inte att leva om sitt liv, men det går att leva det här och nu. 
 
Ibland så kan jag känna en slags tomhet över att ha flyttat ifrån Skåne. Den kan komma när jag står i matkön, när jag cyklar hem från jobbet, när jag inte får spontanbesök, när jag tänker på ulrikedal, när jag är mitt uppe i vardagen här kan känslan komma över mig. Det är sorgligt & ledsamt att sakna, samtidigt är saknaden ett tecken på att jag hade det väldigt bra där!
 
Mitt uppe i vardagen. Vardagen gör att du, oavsett vart du befinner dig, oavsett vad du gör - har fullt upp. Ibland säger vi vad alla andra vill höra, för att det passar in i mallen, ramen passar perfekt och glaset är slipat i precis den storleken. Vi hinner inte alltid känna efter i vardagsstressen, men när jag väl gör det så känns det bra. Bra att vara här; fantastiskt, jobbigt och spännande på samma gång. 
 
Vi får se till så att vår vardag, oavsett vart vi bor, blir så innehållsrik så att vi skrattar mer än vad vi gråter och kramas mer än vad vi bråkar.
 


 
 
Till top