Halvtomma lådor

Allmänt / Permalink / 0
Detta inlägg handlar om att göra plats i garderoben, i skrymsler och vrår men framförallt göra plats i livet för att kunna slösa kärlek. Det handlar också om att ni tillsammans måste hitta en strategi att dela på ansvaret. Att ge plats och dela på slitet. 

Det är så väldigt lätt att vi fyller allt förvaringsutrymme vi har. Det känns slösigt att ha en halvtom låda. Det var så väldigt lätt att fylla kalendern, inte lämna några halvtomma helger för reflektion. Nu har vi tid för reflektion med halvtomma kalendrar. Jag ber er därför att ha förståelse för att ni kan ha kommit olika långt i er reflektion. Reflektion tar tid & även om vi har det nu, behöver våra reflektionsnycklar stakas ut varsamt & unikt. 
Samtidigt som vi är på väg någonstans kan jag dra en djup och refererande analys eller precis innan vi ska somna. Det är en perfekt tid för mig, men det är inte den enda tiden som finns tillgänglig. Att backa lite och ge plats så att ni möts i er reflektion kan gör så att ni kommer fram till att det finns en poäng att garderobslådan får vara halvfull. Den andra halvan ger plats för prylar och saker ni kommer vilja stoppa där i framtiden, som ni ännu inte vet om. Ha lite mer plats i livet, både för saker och för kärlek. Slösa på kärleken, den tar inte slut den bara omvandlas.

Sen till någonting oerhört viktigt!!
Konsten att inte separera under covid19 - skaffa er en strategi å bli ett team 
Dela på slitet, dela på vardagssysslorna. Tillsammans är ni framgångsrika. Ta inte allt ansvar, dela & kommunicera. Ni delar, det är 2020 nu. 

(null)


(null)

(null)

Till top